Time Capsule Retreat Terkenal Di Pahang. Rupanya Langkawi Pun Ada.

Bila sebut time capsule retreat, dijamin anda akan teringat mini kapsul yang terletak di Sungai Lembing , Pahang bukan? Dan sebelum ini, kami hanya mengetahui tentang mini kapsul di Pahang yang terletak di kawasan hutan, tidak sangka rupanya di Langkawi pun ada juga. Malah memukau pandangan kami!(Artikel Magicalips

Anda boleh buat sedikit kajian atas nama Tubotel Hotel di google. Yang paling best sekali ia sangat dekat dengan airport Langkawi. Jarak perjalanan menaiki kereta selama 5 minit sahaja. (Artikel Magicalips) Kalau jalan kaki, setengah minit mungkin sampai kot? Haha. Taknak cakap lebih, anda boleh lihat terus di gambar dan pasti sekarang juga anda naik flight ke Langkawi. Jomm! 
#1 Tiba-tiba terasa macam kat Aussie lah. Sebab colorfull ( Ok, ini propa.hehe )

#2 Bestnya rasa angin sepoi2 keladi kena tepat kat muka kan?Hihi
Mini Kapsul ataupun dikenali juga dengan nama hotel kolong (sebab diperbuat daripada kolong/culvert konkrit) ini berlokasikan di Pantai Cenang, Langkawi. Keistimewaan di sini adalah ianya terletak bersebelahan sahaja dengan laut. Jadi, bukankah anda akan teruja setiap kali bangun pagi, nampak laut terbentang luas seluasnya? Tehehe.
#3 Private pool untuk anda. Yeke? Tehehe

#4 Pink color room ( colorfull choice)
#5
#6 Daripada terjun mini pool, baik terjun laut sana. Best!

#7 Sunset view mesti cantik dan romantik gila kat sini

#8 Tak boleh main kejar-kejar sebab batu tu, tapi boleh main lompat pagar

Respons Pembaca

berkata tentang ini

DhiaVivadea

DhiaVivadea

Penulis Rasmi at Magicalips
Kerja utama saya ialah membuli si dia setiap hari. Selain daripada tu, saya suka kongsi apa sahaja cerita & info yang nampak best di mata
DhiaVivadea

2 comments on “Time Capsule Retreat Terkenal Di Pahang. Rupanya Langkawi Pun Ada.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *