Cara Paling Mudah Buat Kek Moist Coklat Larva

Cara-Paling-Mudah-Buat-Kek-Moist-Coklat-Larva

Gambar dari ulampegaga

Semua pasal coklat sentiasa mendapat perhatian saya! Hantu coklat tu tadi. Hehe

So kalini saya ada resepi cara buat kek moist coklat larva. Dahla moist lepastu ada larva lagi kat dalam kek tu. Yang best nya saya letak dalam peti sejuk, kek coklat tu tak keras pun.

Cara Paling Mudah Buat Kek Moist Coklat Larva

Bagi peminat coklat seperti saya mesti akan cari/google mengenai coklat. Apa yang kita boleh buat dengan coklat ni dan macam-macam lagi kan? So saya nak bagi resepi kek coklat yang moist dan ada larva malah tak keras kalau letak dalam peti ais.

Macam mana kek tu tak keras pulak?

Baca sampai habis dulu. Saya akan bagitau apa rahsianya kat ayat yang last k? Hihi

Bahan-bahan :

Serbuk koko

Gula Pasir

Air masak/filter (saya guna filter)

Margerin/butter *guna minyak masak pun boleh

Susu pekat

Telur

Esen vanila

Tepung gandum

Bekas ramekin (saya guna yang DIY punya tu. Yang getah tu)

Cara-caranya :

Ok la rahsianya, saya letak tepung 1 1/2 sudu besar & kuah coklat tak pekat sangat. Tu je. Hihi

Korang mungkin berminat nak tahu Cara Bisnes Burger Yang Mahsyuk Giler

Respons Pembaca

berkata tentang ini

4 comments on “Cara Paling Mudah Buat Kek Moist Coklat LarvaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *