Budak Lelaki Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP, Moga Terkenan

Budak Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP, Moga Terkenan

Bulu matanya panjang melentik. Kulitnya halus bersih. Memang sesiapa yang lihat pasti akan rasa cemburu atas kelebihan model cilik, Cooper Lunde.

Bulu mata panjang memang asli ada sejak lahir

FOLLOW Page Cha KuehKoci & SET AS SEE FIRST sebab banyak benda best kami akan kongsi kat sana!

cooper lunde baby
Kredit gambar Instagram laurencooper

Mempunyai seorang kakak iaitu Lauren Lunde, juga menjadi model cilik kegemaran netizen.

Budak Lelaki Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP

Cooper lunde dan kakaknya dilahirkan dengan bulu mata yang sangat panjang

Lauren Lunde berusia 9 tahun manakala Copper Lunde berusia 4 tahun. Karier sebagai model bermula sejak kecil lagi & kini memang terkenal di dunia permodelan si cilik.

Budak Lelaki Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP

Disebabkan terlampau comel & hensem, Netizen mengagak bahawa Cooper Lunde akan menjadi Idol Kpop satu hari nanti. Pheeww. Meletop ko dik. Kecik-kecik dah glemer.

Lauren dan Cooper mempunyai ibu keturunan Korea, manakala bapa berasal dari Kanada.

Oklah, habis dah cerita pasal depa berdua ni. Ni admin nak belanja korang 20 Wajah Comel Cooper Lunde & Lauren Lunde :

lauren and cooper lunde
01
lauren and cooper lunde
02
lauren and cooper lunde
03
lauren and cooper lunde
04
lauren and cooper lunde
05
lauren and cooper lunde
06
lauren and cooper lunde
07
lauren and cooper lunde
08
lauren and cooper lunde
09
lauren and cooper lunde
10
lauren and cooper lunde
11
lauren and cooper lunde
12
lauren and cooper lunde
13

Admin harap siapa yang mengandung tu terkenan terus tengok budak-budak nih. Hehe.

Jadinya, saja lah duk tepek gambar Cooper & Lauren ni hah. Untuk korang tatap tiap hari kat blog ni nanti.

Dah tengok artikel Dhuha Sophea Bayi Paling Cantik Kacuk Rusia Malaysia?

Jangan lupa jengah kat situ okay? Harapnya korang terkejut & terkenan kat baby comel masing-masing.

lauren and cooper lunde
14
lauren and cooper lunde
15
lauren and cooper lunde
16
lauren and cooper lunde
17
lauren and cooper lunde
18
lauren and cooper lunde
19
lauren and cooper lunde
20

Kakak kepada cooper pun boleh tahan cantik jugak. Sah dah besar nanti jadi artis. Hehe.

Kedua beradik ni memiliki bulu mata yang panjang dan unik. Jadi, senanglah. Tak perlu pakai bulu mata palsu dah semulajadi cantik.

lauren and cooper lunde
21
lauren and cooper lunde
22
lauren and cooper lunde
23
lauren and cooper lunde
24
lauren and cooper lunde
25
lauren and cooper lunde
26
lauren and cooper lunde
27
lauren and cooper lunde
28

Untuk melihat lebih banyak gambar, korang boleh je terus ke instagram rasmi Lauren & Cooper ni. 

 

Respons Pembaca

berkata tentang ini

0 comments on “Budak Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP, Moga TerkenanAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *