Murung Lepas Muka Breakout, 6 Produk Drugstore Pulihkan Jerawat Farah

Teringat lagi setiap kali pergi event review bersama & pergi ke sabah (bloggertalk sabah), Farah terlalu murung dengan muka yang breakout.

Murung Lepas Muka Breakout, 6 Produk Drugstore Pulihkan Jerawat Farah

Bila ke mana-mana kawan-kawan akan tanya kenapa dengan muka. Farah terlampau murung hingga menangis senyap-senyap.

Pertanyaan rakan tak sepatutnya timbul sebab menambahkan lagi kesedihan empunya muka.

Yelah, mana tak murung kalau sebelum ni muka putih gebu, tiba-tiba muka hancur penuh jerawat kerana bahana pakai produk kosmetik tempatan.

Rasa sedih, rasa murung, alergik nak tangkap gambar, tertekan, sakit, pedih pada muka, semualah.

Murung Lepas Muka Breakout, 6 Produk Drugstore Pulihkan Jerawat Farah

Boleh nampak kemurungan pada muka Farah setiap kali saya ambilkan gambar dia.

Murung Lepas Muka Breakout, 6 Produk Drugstore Pulihkan Jerawat Farah

Sampailah satu hari Farah terdetik untuk beli 6 produk di farmasai/drugstore yang disinggah.

Sebelum beli 6 produk drugstore tu Farah dah siap-siap kaji review tentang keberkesanan produk,etc.

Farah ada berkongsi tips tentang produk drugstore untuk hilangkan masalah jerawat dia. Dan ternyata berkesan.

Ni wajah ceria Farah lepas muka dah pulih dari masalah jerawat yang teruk.

Murung Lepas Muka Breakout, 6 Produk Drugstore Pulihkan Jerawat Farah

Dan kalini bila hadir ke event, muka Farah dah tak monyok macam dulu. Kalau tak, jenuh weh sistur nak kena pujuk dia. Haha!

Boleh bezakan muka Farah masa breakout dengan lepas pakai 6 produk drugstore tu.

Akhirnya legalah hati sistur sebab tak perlu dah tengok muka monyok dak Farah ni macam dulu lagi. Haha.

Untuk mereka yang ada masalah jerawat teruk, muka hancur, boleh cuba cara farah dengan baca artikel 6 Produk Penjagaan Wajah Berbaloi Dibeli Di Farmasi/Drugstore

Respons Pembaca

berkata tentang ini

DhiaVivadea

DhiaVivadea

Penulis Rasmi at Magicalips
Kerja utama saya ialah membuli si dia setiap hari. Selain daripada tu, saya suka kongsi apa sahaja cerita & info yang nampak best di mata
DhiaVivadea

1 comment on “Murung Lepas Muka Breakout, 6 Produk Drugstore Pulihkan Jerawat FarahAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *