waktu subur yang tepat Archive

Cara Kesan Waktu Subur Dengan Tepat Selepas Telur Matang

Kalau korang da sampai artikel ni, maknanya korang da baca artikel aku¬†Pregnant Selepas Berurut Dengan Ibu Nisa. Whatsapp saya (dhiavivadea) kat no 01116026692 untuk no telefon & maps ke rumah ibu Nisa. Sebab saya lambat reply jika korang tanya di blog. Ok, macamana aku tau hari aku subur? Sedangkan period aku tak tetap? Macam yang aku bagitau kat artikel atas, aku tau cycle period selepas …

6 Tahun Aku Tunggu Baby Dan Aku Hamil Lepas Pergi Berurut

Assalamualaikum.. Waktu aku publish artikel ni, itu bermakna usia kandungan aku masuk ke trimester seterusnya.¬† Harap tiada yang tanya bila due date atau berapa usia kandungan aku. Korang ada baca tak tentang usaha aku nak pregnant sebelum ni? ***Peringatan: artikel ni agak panjang untuk dibaca & mungkin ada yang akan pening baca. Jadi, saranan aku, korang catit tarikh-tarikh yang aku sebut dan perhatikan flow rawatan …