Rahsia Hafidz Roshdi Kekal Kacak Dan Bertenaga

maria-miravle-4

14 Mei lepas, kami menerima jemputan ke Majlis Memorandum Equal Herbs Sdn Bhd Bersama duta Maria Miracle, Hafidz Roshdi. Majlis bertempat di restoran The Garage KL yang bertemakan hipster. Biasanya kalau kita tengok produk kecantikan, model kebanyakannya adalah perempuan. Kecuali produk X (Izzue Islam sebagai model), dan kalini produk Maria Miracle mengutamakan model lelaki, Hafidz Roshdi sebagai duta terbaik mereka.

Sekarang bukan perempuan je nak nampak cantik kan? Hehe

maria miracle 7
Bersama Pengarah Urusan Maria Miracle, Puan Maria Hasmin Marzuki

Rahsia Hafidz Roshdi Kekal Kacak Dan Bertenaga

Selepas terkenal secara mendadak dalam drama tundukkan playboy itu,  kesibukan dengan kerjaya membuatkan Hafidz memerlukan suplemen tambahan untuk menjaga stamina, kesihatan dalaman dan penampilan. Jadi produk Maria Miracle ternyata berkesan untuk beliau setelah mencuba produk itu sendiri.

Beliau mengikat kontrak selama setahun sebagai duta rasmi Maria Miracle.

Produk Maria Miracle baru sahaja beroperasi selama 8 bulan dan sekarang mempunyai lebih 20 stokis di seluruh negara. Dan kini mensasarkan untuk menembusi 3 negara seperti Vietnam, Indonesia dan Brunei dalam tempoh 2 tahun lagi.

Produk ini telah diiktiraf oleh KKM dan Halal daripada Jakim. Jangan risau. Hehe.

maria-miracle-14

Antara produk yang dikeluarkan adalah serbuk kolagen berperasa strawberi. Dan kandungan L-Cysteine,Asthaxanthin, Asid Askorbik, L-Arginine akan membuatkan wajah anda cerah, warna kulit sekata, liang roma mengecil serta mengatasi masalah jerawat dengan berkesan.

Kadang tu muka anda ada belang-belang kan? Terutamanya untuk wanita bertudung, lelaki yang memaki helmet di tengah panas, etc. Malah pakai selipar pun berbelang warna. Kan? Hehe

Satu lagi fakta menarik, kandungan antioksidan yang tinggi dalam estrak stawberi. Rupanya kandungan vitamin C dalam strawberi lebih banyak daripada 1 jeruk orange. Untuk makluman, antioksidan tinggi penting untuk kita dalam mencegah kanser, melindungi hati dan anti inflamasi.

Saya sangat pentingkan kesihatan hati sebenarnya. Dan sebelum ni saya akan pastikan minum air lemon sebiji setiap hari.

Baca Artikel Penuh 9 Sebab Penting Anda Perlu Minuman Detox Lemon

Sebab kita dikelilingi sumber makanan/persekitaran yang boleh memudaratkan tubuh fizikal dan energi. Jadi, kita boleh terdedah dengan pelbagai penyakit. Disebabkan itu, suplemen kesihatan penting untuk metabolisma badan anda.

Kalau saya, untuk merawat diri ada cara tersendiri. Hehe.

Strawberi juga mengandungi asam ellagik, kuersetin, kaempferol, asam fenolat dan astosianin yang mana ianya boleh mengelakkan penggumpalan darah, penyebab kepada strok dan sakit jantung. Jika anda ingin menjadi stokis mahupun ejen, anda boleh membuat pembelian minimum:

  • 50 kotak dengan harga RM3,200 (ejen)
  • 100 kotak dengan nilai RM5,400 (mini stokis)
  • 200 kotak bernilai RM9,800 (stokis), ataupun
  • 2000 kotak dengan nilai RM90,000 (stokis premier)

Antara kemudahan yang disediakan untuk para ejen dan stokis, pihak Maria Miracle akan mengadakan kelas online marketing FB Ads 2 kali sebulan secara percuma! Ilmu marketing Fb penting jika anda ingin berniaga. Saya sendiri masih mempraktikkan Fb Ads dan memang teknik ini membantu melonjakkan jualan produk.

Dah berulangkali saya pergi seminar Fb Ads, antara saranan terbaik adalah memulakan perniagaan dengan menjual produk orang lain. Paling terbaik adalah dropship.

Cara menjadi ejen dan stokis? Hubungi:

Telefon: 03- 416.295.90

Fax: 03- 416.295.91

Hotline: 010-522.6202

Facebook: Maria Miracle

Instagram: @mariamiracleofficial

Gambar sekitar majlis:

maria-miracle-x-magicalips-8
Sedap sangat! Menu Restoran The Garage KL, bertempat di Jln Hillview, Tmn Sri Ukay, Ampang
maria-miracle-4
Sayap blackpepper weh! Fuhh!

maria-miracle-5 maria-miracle-3

maria-miracle-12
sebahagian rakan blogger
maria-miracle-11
sebahagian rakan blogger

maria-miracle-15 maria-miracle-14 maria-miracle-13

maria-miracle-2
Mini burger bakar. Yumms!
safiey-x-magicalips
Bersama tetamu jemputan, jutawan Muda, Safiey Ilias



Respons Pembaca

berkata tentang ini

4 comments on “Rahsia Hafidz Roshdi Kekal Kacak Dan BertenagaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *