Sis Tak Pakai Produk, Sis Lari Ja. 63kg – 48kg 3 bulan.

Banyak dah sebenarnya inspirasi untuk kurus ni. Dari yang teknikal nak jaga pemakanan sampailah yang buat jadual untuk bersenam.

Tolak tepi copywriting produk kurus yang setiap hari lalu di timeline Facebook, Instagram dan twitter, teknik kurus secara natural lebih diminati orang ramai. (At least mereka share atau simpan untuk bacaan di kemudian hari)

Perkongsian Syauqina Akmar untuk kurus dalam masa 2-3 bulan ni agak mudah diterima oleh kebanyakan orang tanpa perlu fikir disiplin diet yang ketat.

Ramai tahu untuk dapatkan berat badan yang ideal ianya bergantung kepada 70% pemakanan dan 30% bersenam. Tapi yang 70% tu la susah nak kawal. Tengok apa yang Syauqina kongsikan di Twitternya.

Untuk thread penuh, boleh follow link perkongsiannya di timeline twitter Syauqina Akmar.

Respons Pembaca

berkata tentang ini

0 comments on “Sis Tak Pakai Produk, Sis Lari Ja. 63kg – 48kg 3 bulan.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *