[GAMBAR] 6 Reaksi Pelik Korang Bila Facebook Down. Yeah, kembali kepada dunia sebenar!

Satu dunia kecoh bila facebook server down, termasuklah instagram. Reaksi masyarakat sangat luarbiasa termasuklah dari kalangan artis Malaysia. Huru-hara 1 satu dunia.

Antara reaksi msyarakat seluruh dunia boleh kita lihat terus melalui twitter..Hahah. Korang yang dah lama tak log in twit mesti time tu terkocoh-kocoh nak cari paswed kannnn???So, Bila FB dan IG takda, korang secara automatiknya akan hilang resah gelisah terus bukak twitter, terus hidup di dunia sebenar. Betul tak??? Hahaha! (Artikel hakmilik www.magicalips.com )

#1 Time ni lah kelam-kabut cari password twitter

 #2 Ok, dah boleh start bersosial dengan kawan sebelah anda. Hp boleh letak tepi kejap
 #3 Terasa diri di “hacked”

#4 Pihak FB & IG berusaha untuk perbaiki elak masyarakat meroyan.Haha
 
#5 Gangguan mental 1 dunia bila FB & IG takda tau 
 
#6 Yang ni,status sarkastik paling terbaik
Artikel hakmilik www.magicalips.com

Respons Pembaca

berkata tentang ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *