MAGICALIPS PLT (LLP0009837-LGN)

Kami Merupakan Syarikat PLT yang menguruskan beberapa laman web jualan dan servis. Ditubuhkan sejak tahun 2016 untuk menggerakkan pemasaran online bagi SME dan Korperat.

Siapa Magicalips?

Tahun ini kami hadir dengan konsep baru iaitu hanya fokus pada 2 niche utama (#Bloggertalk & Peh Sedapnya Resepi). Bloggertalk merupakan platform khas untuk travel & carpool interview sahaja. Manakala Peh Sedapnya Resepi khas untuk resepi masakan. Menu lain yang kami sediakan seperti Inspirasi, Tips, Review, Ape Cer hanya sebagai sampingan isi cerita yang kami rasa perlu dikongsikan untuk manfaat pembaca blog & laman sosial.

Semua bahan diambil, edit & diterbitkan oleh pihak kami sendiri kecuali jika ada penyataan yang ianya diambil dari sumber rujukan lain. Dilarang memuatnaik/menyalin/menerbitkan semula mana-mana artikel/video/gambar tanpa kebenaran kami. Kami akan kreditkan sumber asal untuk review artikel yang berkaitan. Sekiranya ada kesilapan dalam artikel, sila maklumkan pada pihak Magicalips.com untuk penambahbaikan.