Budak Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP, Moga Terkenan

Bulu matanya panjang melentik. Kulitnya halus bersih. Memang sesiapa yang lihat pasti akan rasa cemburu atas kelebihan model cilik, Cooper Lunde.

Bulu mata panjang memang asli ada sejak lahir

FOLLOW Page Cha KuehKoci & SET AS SEE FIRST sebab banyak benda best kami akan kongsi kat sana!

cooper lunde baby

Kredit gambar Instagram laurencooper

Mempunyai seorang kakak iaitu Lauren Lunde, juga menjadi model cilik kegemaran netizen.

Budak Lelaki Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP

Cooper lunde dan kakaknya dilahirkan dengan bulu mata yang sangat panjang

Lauren Lunde berusia 9 tahun manakala Copper Lunde berusia 4 tahun. Karier sebagai model bermula sejak kecil lagi & kini memang terkenal di dunia permodelan si cilik.

Budak Lelaki Kacuk Korea Kanada Bakal Ikon KPOP

Disebabkan terlampau comel & hensem, Netizen mengagak bahawa Cooper Lunde akan menjadi Idol Kpop satu hari nanti. Pheeww. Meletop ko dik. Kecik-kecik dah glemer.

Lauren dan Cooper mempunyai ibu keturunan Korea, manakala bapa berasal dari Kanada.

Oklah, habis dah cerita pasal depa berdua ni. Ni admin nak belanja korang 20 Wajah Comel Cooper Lunde & Lauren Lunde :

lauren and cooper lunde

01

lauren and cooper lunde

02

lauren and cooper lunde

03

lauren and cooper lunde

04

lauren and cooper lunde

05

lauren and cooper lunde

06

lauren and cooper lunde

07

lauren and cooper lunde

08

lauren and cooper lunde

09

lauren and cooper lunde

10

lauren and cooper lunde

11

lauren and cooper lunde

12

lauren and cooper lunde

13

Admin harap siapa yang mengandung tu terkenan terus tengok budak-budak nih. Hehe.

Jadinya, saja lah duk tepek gambar Cooper & Lauren ni hah. Untuk korang tatap tiap hari kat blog ni nanti.

Dah tengok artikel Dhuha Sophea Bayi Paling Cantik Kacuk Rusia Malaysia?

Jangan lupa jengah kat situ okay? Harapnya korang terkejut & terkenan kat baby comel masing-masing.

lauren and cooper lunde

14

lauren and cooper lunde

15

lauren and cooper lunde

16

lauren and cooper lunde

17

lauren and cooper lunde

18

lauren and cooper lunde

19

lauren and cooper lunde

20

Kakak kepada cooper pun boleh tahan cantik jugak. Sah dah besar nanti jadi artis. Hehe.

Kedua beradik ni memiliki bulu mata yang panjang dan unik. Jadi, senanglah. Tak perlu pakai bulu mata palsu dah semulajadi cantik.

lauren and cooper lunde

21

lauren and cooper lunde

22

lauren and cooper lunde

23

lauren and cooper lunde

24

lauren and cooper lunde

25

lauren and cooper lunde

26

lauren and cooper lunde

27

lauren and cooper lunde

28

Untuk melihat lebih banyak gambar, korang boleh je terus ke instagram rasmi Lauren & Cooper ni. 

 

Respons Pembaca

berkata tentang ini

Latest Comments

  1. Iqman October 1, 2018
  2. SITI NUR FARHANA October 18, 2018

Leave a Reply