Erra Fazira Buat Keputusan Untuk Berhijab Sepenuhnya. Dato’ Siti Nurhaliza Tumpang Rasa Syukur

2 minggu yang lepas, pereka terkenal Rizman Ruzaini baru sahaja melancarkan keluaran rekaan terbaru mereka, Aurora by Rizman Ruzaini. Kami tertarik dengan penampilan Erra dalam rekaan tersebut yang berhijab penuh. Namun tanpa disangka rupanya harini ramai kenalan rapat Erra mengucapkan rasa syukur atas keputusan berhijab sepenuhnya oleh rakan mereka itu. Dato’ Siti Nurhaliza turut memberi komen bersyukur di atas penampilan terbaru Erra. Boleh tengok di gambar bawah.

Erra Fazira Buat Keputusan Untuk Berhijab Sepenuhnya. Dato’ Siti Nurhaliza Tumpang Rasa Syukur

Namun, masih belum ada kenyataan rasmi dari Erra berkenaan isu berhijab ini. Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk Erra Fazira. Ada 11 gambar terbaru Erra yang manis bertudung. (sumber gambar instagram )

erra-11

erra-12Baca Juga 25 Gambar Majlis Harijadi Izzue Islam ke-25

erra1

erra2

erra3

erra4

erra5

erra6Baca Juga 10 Sebab Wanita Rendah Diminati Kaum Lelaki

erra7

erra8

erra9

Respons Pembaca

berkata tentang ini

3 comments

  1. […] Takapalah, biarkan dia. Kita kena penuhkan hidup kita dengan orang-orang yang positif dan orang yang buat kita gembira. Abaikan orang-orang yang tidak memberikan kebaikan kepada hidup kita. Tapi saya berdoa agar suatu hari Allah buka pintu hati beliau untuk jadi insan yang lebih hebat Selain dari itu pelakon dan rakan artis AA, Azhar Sulaiman tampil untuk memberikan nasihat kepada Diva berkenaan. Fuhhhh….Mengapalah boleh jadi sampai macam ni… Bro Azwan….as a brother to you,i rasa kita takleh lah brutal sangat macam ni dengan public.Kitakan orang lama dalam industry.I am still ur friend and hope you will be cool after this.Unnecessary bro….rugi kita dibenci orang ramai. I love you bro! Nampak? Masih ada yang sayang. Baca juga : Erra Fazira Berhijab Sepenuhnya. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.