Baju Rekaan Bianco Mimosa Dijual Dengan Harga Gila Di Fashion Big Brand Sale Lazada

Untuk makluman anda, terutamanya kaki shopping online seperti saya. Lazada Malaysia sedang mengadakan jualan besar-besaran (Fashion Big Brand Sale) sehingga 80% untuk barang berjenama!

Boleh Rujuk Dapatkan Fashion Big Brand Sale De’ Mimosa di Lazada. Diskaun Sehingga 80%

Baju Rekaan Bianco Mimosa Dijual Dengan Harga Gila Di Lazada

Fuhh, nampak macam tak logik, tapi percaya atau tidak, anda boleh membeli barangan daripada Lazada dengan harga yang lebih murah berbanding beli di butik barangan berjenama itu sendiri. Ini kerana, Lazada mendapat harga eksklusif bersama pemilik asal barangan berjenama, dan merupakan satu-satunya laman shopping online yang berjaya menjual dengan harga yang cukup gila.

OMG, My hands start shaking when seeing 80% discount Fashion Big Brand Sale  for Bianco Mimosa, which is only available in Lazada.

baju-rekaan-bianco-mimosa-dijual-dengan-harga-gila-di-lazada

Jangan risau, sebab barangan yang dijual merupakan produk original daripada brand itu sendiri. Dan untungnya, anda sebagai pembeli boleh mendapatkan barangan dari jenama idaman dengan harga yang tersangat murah di Lazada. Jadi, sementara berpeluang, manfaatkan sebaiknya. Jimat duit sehingga 80% dari jualan besar-besaran Lazada. Promosi terbaru sempena Malaysia’s Day bermula dari 1 hingga 16 September 2016.

Anda mungkin takkan dapat harga diskaun macamni di tempat lain walaupun di butik asal itu sendiri. Harga ini memang khas untuk pembeli di Lazada sahaja.

Semua barangan keluaran dari Lazada merupakan barang asli dan original dari jenama tersebut dan jangan terkejut bila anda boleh beli dengan harga lebih murah berbanding tempat lain.

Boleh Juga Beli Barangan Fashion Lain Di Lazada Dengan Diskaun Harga Gila

Siapa Bianco Mimosa?

Bianco Mimosa merupakan antara jenama yang terkenal di Malaysia. Jenama ini ditubuhkan oleh Dato Hajah Ida Suraya Bt Mustapha, pengarah urusan Opal Group Of Companies. Beliau merupakan seorang wanita kental bergelar jurutera yang pernah menjawat jawatan besar di syarikat kejuruteraan. Tapi, kemudiannya memilih untuk menceburi bidang fesyen dan terhasillah jenama Bianco Mimosa.

Istimewanya Bianco Mimosa ini adalah, ada elemen kejuruteraan yang dimasukkan ke dalam koleksi rekaannya.

Di Lazada, lebih kurang 45 item koleksi De’ Mimosa dijual dengan harga tak masuk akal. Kualiti kain jenama De’ Mimosa menggunakan material eksklusif dan khas, sesuai dengan harga asal produk. Jadi, rugi jika anda tak cepat-cepat rebut peluang diskaun 80% di Lazada. Terutamanya untuk anda yang sangat aktif ke banyak majlis khas, maka baju koleksi jenama Bianco Mimosa antara pilihan fesyen terbaik untuk anda. Tambahan lagi, tak lama lagi Raya Aidiladha. Beli dengan harga promosi di Lazada boleh menjimatkan duit sehingga ratusan ringgit! Fuhh.

Saya sendiri pun tengah sibuk memilih baju lagi kat Lazada sekarang ni. Hihi.

Gambar di bawah merupakan salah satu baju yang saya miliki dengan harga promosi 80% Lazada. Kain terletak cantik, sejuk dipakai & paling best harga murah! Rugi kalau ada satu je koleksi, kena tambah lebih banyak koleksi de’Mimosa untuk blogger aktif seperti saya. Hihi. Koleksi yang saya pakai ni dah SOLD OUT cepat gila! Sekarang masih ada promosi sempena Malaysia’s Day. Cepat beli sebelum stok habis.

Baju Rekaan Bianco Mimosa Dijual Dengan Harga Gila Di Fashion Big Brand Sale Lazada

baju-rekaan-bianco-mimosa-dijual-dengan-harga-gila-di-lazadaBaju Rekaan Bianco Mimosa Dijual Dengan Harga Gila Di Fashion Big Brand Sale Lazada

Dapatkan diskaun sehingga 83%  barangan original fashion di lazada dengan klik banner di bawah. Gunakan kod MDAYSPECIAL30 dan tebus harga diskaun milik anda. Promosi bermula mulai 1 hingga 16 Sept di Lazada.

lazadamy_malaysiadaysale30off_72890_end

4 thoughts on “Baju Rekaan Bianco Mimosa Dijual Dengan Harga Gila Di Fashion Big Brand Sale Lazada

  1. Pingback: Baju Rekaan Bianco Mimosa Dijual Dengan Harga Gila Di Lazada - Best Blogger Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *