Wanita Histeria Diserang Zombie Sampai Pengsan

Pagi-pagi lagi , dah mula ketawa apabila menonton video prank zombie di youtube. Prank zombie ini dibuat di subway Brazil untuk satu rancangan khas Tv dan ianya bermula pada waktu tengah malam. Ketika itu, target mangsa prank memang sikit sebab tak ramai yang naik subway tengah malam bukan? Owh, “perfect time!”. Nasib baik semua wanita, kalau lelaki? Memang kena hentam lah zombie tu.

Set prank dirakam dengan kamera dan suasana untuk bermain dengan psikologi manusia ni senang je. Buka dan tutup lampu, kasi malap sikit, berkelip-kelip macam “hidup segan mati tak mau”.  Step pertama ni dah cukup untuk membuatkan darah anda berderau dan berdebar-debar.

Baca Juga Hentikan Penggunaan Ubat Gigi. Kandungan Di Dalamnya Membahayakan Anda Dan Anak 

Apa yang kami perhatikan, prank zombie ini memang menjadi! Mekap nampak real, baju penuh darah, dan pelakon zombie pun boleh tahan pandai kawal ketawa kenakan orang ye?  Cuba jika anda berada di tempat kejadian? Hehe. Rasanya menggigil, tak pun habislah zombie kena henyak dengan handbag. Betul tak? Jom saksikan sampai habis.

Baca Lagi 9 Sebab Kenapa Perlu Makan Alas Daun Pisang 

Respons Pembaca

berkata tentang ini

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *