Aku Hamil Selepas Minum Air Taugeh. Cara Masak Macamni

Aku Hamil Selepas Minum Air Taugeh. Cara Masak Macamni

Untuk yang tertanya macamana cara aku masak air taugeh ni? Sebenarnya aku dua tiga kali jugak buat air taugeh. Tapi sudahnya aku tak minum. Haha. Hangat-hangat tahi ayam. Sebab aku…

Read more »
Cara Kesan Waktu Subur Dengan Tepat Selepas Telur Matang

Cara Kesan Waktu Subur Dengan Tepat Selepas Telur Matang

Kalau korang da sampai artikel ni, maknanya korang da baca artikel aku Pregnant Selepas Berurut Dengan Ibu Nisa. Ok, macamana aku tau hari aku subur? Sedangkan period aku tak tetap? Macam…

Read more »
6 Tahun Kahwin, Aku Mengandung Lepas Pergi Berurut

6 Tahun Aku Tunggu Baby Dan Aku Hamil Lepas Pergi Berurut

Assalamualaikum.. Waktu aku publish artikel ni, itu bermakna usia kandungan aku masuk ke trimester seterusnya.  Harap tiada yang tanya bila due date atau berapa usia kandungan aku. Korang ada baca…

Read more »
menu diet ini cara untuk kurus pantas dan cepat

Diet Sehari Je Dah Turun Berat 1.4kg, Wanita Ini Kongsi Tips Cepat Kurus

Masalah berat badan berlebihan ni rasanya kebanyakan orang Malaysia akan hadap benda ni. Dan untuk cepat kurus, mereka yang bermasalah berat akan mengambil suplement untuk kurus walhal sebenarnya? Suplemen untuk…

Read more »

Sis Tak Pakai Produk, Sis Lari Ja. 63kg – 48kg 3 bulan.

Banyak dah sebenarnya inspirasi untuk kurus ni. Dari yang teknikal nak jaga pemakanan sampailah yang buat jadual untuk bersenam. Tolak tepi copywriting produk kurus yang setiap hari lalu di timeline…

Read more »

Poster Badang The Movie Dikecam, Designer Tampil Beri Idea Baru

Perasan tak poster filem Badang Adiwira Sepanjang zaman telah tersebar di Group Movie Addict di Facebook dan mendapat kecaman dari ramai pihak? Saya sendiri kurang berpuas hati dengan design poster…

Read more »
no telefon klinik dr hamid arshat

Tips Untuk Buat Temujanji di Klinik Dr Hamid Arshat

Perkongsian ini diharap dapat membantu wanita kat luar sana yang ingin hamil cepat. 22/5 aku decide untuk redah pergi klinik Dr Hamid. Aku pernah gugur tahun 2013 waktu usia kandungan…

Read more »
syarikat enterprise beli rumah

Siapa Kata Pemilik Enterprise Tak Boleh Beli Rumah

Saya sendiri dah guna langkah ini untuk beli rumah-rumah saya sebelum ni 10 langkah di bawah ini untuk membeli rumah menggunakan duit bisnes enterprise: Tips 1 – Pastikan duit sales…

Read more »

Fahrin Ahmad Ikon Inspirasi Kempen The Best Of You 2016

Semalam lepas habis event, macam biasa Dhia akan buat sesi sharing ilmu secara percuma tentang apa yang Dhia tau pasal blog. Macamana nak jana pendapatan, cara naikkan trafik, and so…

Read more »

5 Jutawan Ini Obses Baca Buku Paling Kurang Seminggu Sekali

Adakah anda tahu bahawa terdapat persamaan tabiat bagi mereka yang bergelar jutawan? Mereka membaca. Banyak. Terlalu banyak. Berikut adalah beberapa pemimpin perniagaan dan usahawan yang membuat membaca sebahagian besar daripada gaya…

Read more »

Siapa Steve Job Sebelum Bergelar Jutawan

Siapa tak kenal Steve Jobs? Seorang jutawan yang dikagumi dunia. Namun tidak ramai yang tahu kisah beliau sebelum kejayaan yang ditempanya. Steve Jobs adalah seorang ahli perniagaan Amerika dan ikon…

Read more »
30 Inspirasi Kasut Louboutin Jadi Kegilaan Wanita Satu Dunia

30 Inspirasi Kasut Louboutin Jadi Kegilaan Wanita Satu Dunia

Christian Loubotin. Siapa yang tak kenal dengan nama di atas kan? Beliau ialah pereka kasut tumit tinggi yang sangat digilai oleh wanita seluruh dunia termasuklah di kalangan selebriti. Rekaan kasut…

Read more »