Aku Hamil Selepas Minum Air Taugeh. Cara Masak Macamni

Aku Hamil Selepas Minum Air Taugeh. Cara Masak Macamni

Untuk yang tertanya macamana cara aku masak air taugeh ni? Sebenarnya aku dua tiga kali jugak buat air taugeh. Tapi sudahnya aku tak minum. Haha. Hangat-hangat tahi ayam. Sebab aku…

Read more »
Cara Kesan Waktu Subur Dengan Tepat Selepas Telur Matang

Cara Kesan Waktu Subur Dengan Tepat Selepas Telur Matang

Kalau korang da sampai artikel ni, maknanya korang da baca artikel aku Pregnant Selepas Berurut Dengan Ibu Nisa. Ok, macamana aku tau hari aku subur? Sedangkan period aku tak tetap? Macam…

Read more »
6 Tahun Kahwin, Aku Mengandung Lepas Pergi Berurut

6 Tahun Aku Tunggu Baby Dan Aku Hamil Lepas Pergi Berurut

Assalamualaikum.. Waktu aku publish artikel ni, itu bermakna usia kandungan aku masuk ke trimester seterusnya.  Harap tiada yang tanya bila due date atau berapa usia kandungan aku. Korang ada baca…

Read more »
menu diet ini cara untuk kurus pantas dan cepat

Diet Sehari Je Dah Turun Berat 1.4kg, Wanita Ini Kongsi Tips Cepat Kurus

Masalah berat badan berlebihan ni rasanya kebanyakan orang Malaysia akan hadap benda ni. Dan untuk cepat kurus, mereka yang bermasalah berat akan mengambil suplement untuk kurus walhal sebenarnya? Suplemen untuk…

Read more »
no telefon klinik dr hamid arshat

Tips Untuk Buat Temujanji di Klinik Dr Hamid Arshat

Perkongsian ini diharap dapat membantu wanita kat luar sana yang ingin hamil cepat. 22/5 aku decide untuk redah pergi klinik Dr Hamid. Aku pernah gugur tahun 2013 waktu usia kandungan…

Read more »
syarikat enterprise beli rumah

Siapa Kata Pemilik Enterprise Tak Boleh Beli Rumah

Saya sendiri dah guna langkah ini untuk beli rumah-rumah saya sebelum ni 10 langkah di bawah ini untuk membeli rumah menggunakan duit bisnes enterprise: Tips 1 – Pastikan duit sales…

Read more »

15 Kod Warna Lipstik Nude MAC Yang Anda Pasti Beli

Nowadays ramai gadis yang gemar dengan lipstik. Boleh dikatakan barang ‘wajib’ yang mesti dicalit pada bibir supaya muka nampak lebih berseri even mahu ke pasar malam. Namun, gadis-gadis ini mahu lipstik…

Read more »

5 Ciri Sebenar Wanita Yang Menjadi Idaman Lelaki

Sering kita dengar pepatah ‘perigi mencari timba’ kan? Wahai gadis, kalau anda mahukan lelaki yang anda gemari jadi anda kena jaga perilaku & anda kena tahu ciri-ciri wanita yang menjadi idaman…

Read more »
Bila Bos Depan Mata, 7 Etika Kerja Ini Akan Di Usyar Ketat

Bila Bos Depan Mata, 7 Etika Kerja Ini Akan Di Usyar Ketat

Kerja. Lumrah kehidupan manusia untuk terus hidup ialah kerja. Kalau tak kerja, duit tak masuk, bila duit tak masuk, nak beli barang keperluan & kehendak pun tak dapat. So nak…

Read more »

5 Bidang Pekerjaan Yang Sering Jadi Pilihan Lelaki

Zaman kini sebenarnya sudah tidak ada istilah itu kerjaya lelaki dan ini kerjaya kaum wanita. Boleh dikatakan begitu banyak pekerjaan hari ini yang disertai daripada kedua-dua gender ini. Dalam teori…

Read more »
Adakah Ini Cara Wanita Memikat Lelaki Tanpa Sedar?

4 Cara Mudah Pikat Lelaki Yang Awesome

Kenapa minah ni asyik bagi aku makanan eah? Lepastu dia punya muka dah macam opera cina aku tengok. Dari jauh aku dah bau minyak wangi dia. Bila dengan aku asyik…

Read more »
7 Kesilapan Semasa Temuduga Yang Perlu Dielakkan Oleh Calon

7 Kesilapan Semasa Temuduga Yang Perlu Dielakkan Oleh Calon

Sewaktu calon menghadiri sesi temuduga seharusnya perlu dielakkan daripada melakukan kesilapan-kesilapan yang tidak sepatutnya. Sesi temuduga adalah salah satu cara majikan untuk membuat tapisan dan memilih calon mana yang sesuai…

Read more »