Jangan Buang Pasu Lama, Boleh Buat Taman Mini Hias Rumah Anda

Gunakan ruang yang ada, barang terpakai sedia ada untuk hias rumah anda. Kadang tu, saya jamin ramai di luar sana akan jadi buntu untuk hias rumah. Lebih-lebih lagi apabila berhadapan dengan ruang rumah yang kecil. Jadi, sekarang ni persoalannya adakah anda ada ruang kecil di rumah? Pasu- pasu lama? Stop! Jangan buang dulu! Hehe.

Jangan Buang Pasu Lama, Boleh Buat Taman Mini Hias Rumah Anda

Saya jamin di satu sudut kecil fikiran kreatif anda, pasti teringin nak tanam bunga-bunga, letak air terjun sikit dan seumpamanya. Semua angan-angan tu separuh jalan bila toleh pada ruang rumah yang terhad. Betul tak? Mana tak nya, untuk buat taman bunga siap kolam ikan yang cantik memerlukan ruang yang agak sederhana besar. Jadi bagaimana anda nak ubahsuai rumah berkeluasan terhad jadi cantik paling maksima? Betul tak?

Tapi, sebenarnya anda boleh muatkan kesemua hiasan tu jadi taman mini yang comel dan cantik!  Walaupun ianya hanyalah dalam wajah “fake mini garden” , hiasan tu tetap akan “trigger” ketenangan dan rasa gembira sewaktu anda bersantai di rumah nanti. Ada 11 idea comel yang anda boleh gunapakai selain jimat ruang dan juga duit. Semoga anda terinspirasi!

pasu-taman-mini-1
#1

Baca Juga 15 Hasil Gambar Joel Robison, Jika Anda Bersaiz Kecil

Pasu taman Mini 2
#2
Pasu taman mini 3
#3

 

 

Pasu taman mini 4
#4
Pasu taman mini 5
#5
Pasu taman mini 6
#6

Lihat Juga 16 Gambar Luarbiasa Cendawan Apabila Diolah Seperti Dunia Fairy Tale

Pasu taman mini 7
#7
Pasu taman mini 8
#8
Pasu taman mini 9
#9
Pasu taman mini  10
#10
Pasu taman mini 11
#11

Sumber gambar pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *