Kereta Mewah Nissan GTR Di Jepun Bersalutkan Emas

 

Bila cakap pasal kereta,kebanyakannya lelaki yang lebih suka ambil tahu kan?

Weh,aku nak modified lah kereta aku tu. Nak bagi laju sikit, nak tukar seat yang rare, nak tukar warna cantik sikit. Eh nak tuka warna apa eah? Hmm, nak tukar apa lagi ya?

Kereta Mewah Nissan GTR Di Jepun Bersalutkan Emas

Di Jepun makin lama, teknologi mereka semakin canggih! Negara mereka semakin menaik. Kalini saya nak tunjukkan hasil ukiran mereka terhadap kereta Nissan GT-R edisi yang terbaru yang dicatkan warna emas dan dihiasi dengan berlian. Gempak juga ni!

Ni kalau aku nampak kat atas jalan, aku kikis emas tu baru tau. Hehe

Kat bawah ni bukti mereka ukir guna tangan mereka sendiri! Cayalah!

gtr-2

gtr3

gtr5

gtr6

gtr8

gtr7

gtr11

gtr10

gtr13

gtr-1

Tadaaaa! Ni lah hasilnya!

Kat bawah ni video kereta mewah!

Baca juga Amazon Urus Tempahan Guna Robot Yang Comel

Respons Pembaca

berkata tentang ini

3 comments

  1. Pingback: Kereta Mewah Nissan GTR Di Jepun Bersalutkan Emas - Best Blogger Network
  2. Pingback: Berderau Darah Tengok Latihan Pertahanan Diri Askar Korea - Best Blogger Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *