Wanita Negro Kekal Yakin Walaupun Mekap Macam BrideZilla

Pada mulanya, saya tak ada niat pun nak jadikan video tutorial mekap wanita ini sebagai artikel. Tapi, disebabkan hari-hari saya tak boleh tahan ketawa, saya terpaksa juga buat artikel. Sebab saya suka “trigger” rasa gembira dan inspirasi dalam hidup masyarakat. Siap-siap untuk ketawa ok? Haha!

Wanita Negro Kekal Yakin Walaupun Mekap Macam BrideZilla

Tak tahulah samada wanita ini sengaja buat video sarkastik ataupun memang itu teknik mekap dia. Sebab mimik muka dia selamba macam takda apa-apa salah. Yang pasti, bukan mekap dia yang saya perhatikan. Tapi setiap ayat yang dilontarkan memang menghiburkan hati. Antaranya seperti :

makeup-tutorial-by-sweet-niggah-2

1. “Small at the end, but yet it must be biiggg  (BIG) like how your life is big”,  maksudnya kening anda perlu dilukis besar seperti betapa besarnya hidup anda. Haha!

makeup-tutorial-by-sweet-nigga2

2. “I am a busy woman and I do not have time to put 4 colors on my eye lids. I actually do not have enough space to put all my favorite colors”

3. “Put more than three or four colours. You must not hide them. If you hide them, people will may think you don’t  have money to buy. You must show them” Belum cukup sarkastik ke ayat ni? Haha!

makeup-tutorial-by-sweet-niggah-3

4. ” You draaaaaaaaaaw a line, draaaaaaaaaaw a line draaaaaaaaaaw a line! It looks like a mistake, but it’s perfect”, jadi, lepasni bolehla cuba lukis kening atau pakai celak hentam kromo ok? Sebab ianya cukup sempurna!

Dan semestinya video ini kian viral di laman sosial facebook dan paling menambah perisa apabila melihat komen-komen mereka yang melihat video wanita tersebut sehingga habis.

  • ” She was entertaining. However, when she stated that she does make up for halloween or wedding’s, Halloween would be ideal. But for a wedding. Hhmm she will make the bride look like BRIDE ZILLA”

  •  “Does she have a youtube channel? Serious question! She’s lovely and her confidence level is at a high! I appreciate her, reminds us as women to be confident no matter what others think! Thank you lady” – Ariu Villiamu

  • “This is so entertaining. I have laughed so hard, my stomach aches. I love her spirit and boldness” – Nenneh

Kesimpulannya, apapun yang wanita ini buat mungkin anda rasa ianya teknik mekap yang buruk. Tapi, dia dah sebarkan serta hidupkan energy best dalam diri anda iaitu rasa gembira. Menjadikan hidup anda lebih ceria dan bermakna. Lepas ni, kaum wanita jangan kedekut letak mekap di muka anda ok? Nanti orang ingat anda kedekut dan tiada duit. Haha! Nah, video penuh di bawah ni. Tengok sampai habis! Ataupun klik  di SINI untuk paparan lebih besar.

Baca Juga 8 Gaya Lelaki Yang Kelihatan Seksi Di Mata Wanita

Sumber asal di sini Facebook

Respons Pembaca

berkata tentang ini

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *