15 Idea Doorgift Comel Untuk Majlis Istimewa. Kami Simpan Bawah Bantal

Kami meminati seni biskut ni dah bertahun lamanya. Ketika itu, trend biskut comel ini hanya di luar negara sahaja. Di Malaysia, tiada yang cuba menceburi bidang ini. Namun, sekarang ni dah ada yang mula nampak peluang dan berjinak-jinak dengan seni biskut yang ohsem ini.
15 Idea Doorgift Comel Untuk Majlis Istimewa


Lihat lebih banyak gambar di 100 Idea biskut moden

Masih ramai juga di kalangan masyarakat akan terasa janggal apabila nampak biskut-biskut dihias dengan cara yang terlampau comel. Sehinggakan rasa sayang nak makan. Pernah sekali, 1 pcs biskut dijual dengan harga rm5.90 dan ke atas. Tapi, kami tak ingat nama instagram pengusaha sambilan biskut ini. Ya, semestinya rakyat Malaysia. Hehe.
Oleh itu, kami kongsikan di laman Magicalips untuk rujukan dan sebagai pengenalan sahaja kepada yang masih belum kenal biskut comel ni. Dan kami cadangkan agar idea biskut ini dijadikan inspirasi untuk biskut raya moden selain dijadikan doorgift untuk majlis istimewa. Kami jamin, kuih raya anda akan laku macam goreng pisang panas. Dan kalau kami beli, kami simpan, kemudian peram bawah bantal sebab tak sanggup nak makan. Hehe.
#1
#2

Cara Buat Kek Moist Yang Sedap

#3
#4
#5 
#6
#7
#8 
#9 
#10
#11 

Baca Cara Buat Burger Bakar Super Sedap Di Rumah

#12
#13 
#14
#15
NEXT STORY Walaupun Bersaiz Kecil, Anda Tak Terfikir 6 Barang Ini Sangat Berguna Di Kolej Nanti

Sumber sweetsugarbelle, etsy.com, pinterest

 

Respons Pembaca

berkata tentang ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *