Mummy Buat Dapur Untuk Anaknya Daripada Kotak

k17

Mummy/mama/mak/ibu/bonda/umi adalah panggilan untuk para wanita yang sudah ada anak. Tak kisah lah mana satu panggilan mereka tapi mereka pasti akan membuat sesuatu untuk anak-anaknya. Wanita jadi makin kreatif bila dah ada anak kan? Dari segi masakan, memilih baju atau pun membuat tempat mainan untuk mereka bermain tanpa mengeluarkan kos yang banyak.

Mummy Buat Dapur Untuk Anaknya Daripada Kotak

Jarang kita nampak mak-mak buat mainan masakan daripada kotak kan? Selalunya beli je kat toys. Huhu. Ha kalini nak tunjuk mak-mak ni buat dapur guna kotak untuk anak diorang. So kreatif!

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8

k9

k10

k11

k12

k13

Tadaaaaa~ Ni lah hasil mainan masakan mummy buat!

k14

k16

Eee bestnyaaa!

Tak kisahlah mak-mak korang tak se kreatif ni, asalkan korang hormat dia ya? Dia yang lahirkan korang.

Yang belum kahwin tu pun leh join buat ni. Korang buatlah untuk anak buah ataupun untuk anak-anak sedara bakal suami korang. Bakal suami korang mesti rasa bangga kalau korang buat camni. Hihi. Psstt, tu salah satu tips nak pikat lelaki idaman  korang taw! Shhhh

Respons Pembaca

berkata tentang ini

One comment

  1. Pingback: Mummy Buat Dapur Untuk Anaknya Daripada Kotak - Best Blogger Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *